Zie foto's (2)

Galerie d'Art Stackl'r

1369000163 - Schilderijen grafische kunsten in Sedan
 • Contemporary Art Space, geopend in 2014, biedt de STACKLR Gallery in Sedan een origineel concept van een kunstgalerie geïnstalleerd op twee niveaus van belichting in een herenhuis uit de 19e eeuw.
  Een eerste kamer op de begane grond biedt thematische tentoonstellingen en een tweede kamer op de verdieping van het huis, de permanente collectie.De galerij presenteert permanent 50 tot 100 werken.De STACKL'R galerij organiseert verschillende tentoonstellingen per jaar en biedt permanent zijn...
  Contemporary Art Space, geopend in 2014, biedt de STACKLR Gallery in Sedan een origineel concept van een kunstgalerie geïnstalleerd op twee niveaus van belichting in een herenhuis uit de 19e eeuw.
  Een eerste kamer op de begane grond biedt thematische tentoonstellingen en een tweede kamer op de verdieping van het huis, de permanente collectie.De galerij presenteert permanent 50 tot 100 werken.De STACKL'R galerij organiseert verschillende tentoonstellingen per jaar en biedt permanent zijn collecties aan, evenals de werken van ongeveer 20 opkomende regionale, nationale en internationale kunstenaars. De galeriehouder die is afgestudeerd in de kunstgeschiedenis, is in de eerste plaats gewijd aan het verdedigen van de kunst van 'naoorlogs' in onze tijd, voornamelijk op kleine ezelsformaten. Tekeningen, schilderijen, litho's, gemengde media en sculpturen, de galerij waarnaar wordt verwezen door de ARTSPER-website heeft een website www.galeriestacklr.com.
  Vind het programma van tijdelijke tentoonstellingen op www.galeriestacklr.comLabels: Trip Advisor, Artension, Aralya, House of Artists, Artsper.
  De galerij opent in de eerste helft van 2020 een tweede verkooppunt, waar u de kunstenaars van de galerij vindt, evenals een selectie objets d'art en een ruimte gewijd aan artistieke creaties rond de dichter Arthur RIMBAUD.