Zie foto's (4)

Geocaching à Troyes

in Troyes
Gratis
  • Tussen high-tech schattenjacht en oriëntatieloop, landt Geocaching in Troyes in de Champagne. Dwaal met behulp van een wandelgps door het doolhof van middeleeuwse steegjes en weinig bekende gebieden, ontdek de aanwijzingen en los de raadsels op die u in staat stellen om te ontdekken dat de ware schat veel en gevarieerd is. Het plezier van de ogen, het delen, de herontdekte smaken van de kindertijd en de unieke ervaring liggen binnen ieders bereik en zijn bevorderlijk voor een bucolische en...
    Tussen high-tech schattenjacht en oriëntatieloop, landt Geocaching in Troyes in de Champagne. Dwaal met behulp van een wandelgps door het doolhof van middeleeuwse steegjes en weinig bekende gebieden, ontdek de aanwijzingen en los de raadsels op die u in staat stellen om te ontdekken dat de ware schat veel en gevarieerd is. Het plezier van de ogen, het delen, de herontdekte smaken van de kindertijd en de unieke ervaring liggen binnen ieders bereik en zijn bevorderlijk voor een bucolische en andere ontdekking van ons land.

    Dit is een uitnodiging tot ontspanning voor "jong en oud", scherpt je gevoel van observatie, je flair aan, neemt elke aanwijzing op die je een sleutel kan geven en gaat op avontuur om de geolocatiecodes te ontcijferen om de raadsels op te lossen en de "geocaches" te ontdekken (dit zijn dozen met voorwerpen die uitgewisseld moeten worden en een boekje). Schrijf je commentaar, ruil een item en vervang het vakje. Wanneer u terugkeert naar huis, deel uw ontdekking met de gemeenschap (logboek van uw bezoek).
  • Tarieven
  • Gratis
Openings
Openingstijden
  • Heel het jaar 2024