LA PECHE À LA MOUCHE AVEC LE CLUB MOUCHE CHAUMONT - HAUTE MARNE

LA PECHE À LA MOUCHE AVEC LE CLUB MOUCHE CHAUMONT - HAUTE MARNE

Vissen in Verbiesles
  • Deze vistechniek vereist niet alleen specifiek materiaal, maar ook een degelijke voorbereiding in de vorm van een paar introductielessen. Het is een boeiende activiteit, die aanspraak maakt op uw observatievermogen en uw tactische capaciteiten, en die door iedereen beoefend kan worden. Leren vliegvissen kan in de speciale clubs en verenigingen, zoals de club van Chaumont. Hier leert men werpen en het maken van vliegen en montages. Ze organiseren excursies in diverse gebieden voor ervaren en...
    Deze vistechniek vereist niet alleen specifiek materiaal, maar ook een degelijke voorbereiding in de vorm van een paar introductielessen. Het is een boeiende activiteit, die aanspraak maakt op uw observatievermogen en uw tactische capaciteiten, en die door iedereen beoefend kan worden. Leren vliegvissen kan in de speciale clubs en verenigingen, zoals de club van Chaumont. Hier leert men werpen en het maken van vliegen en montages. Ze organiseren excursies in diverse gebieden voor ervaren en beginnende vliegvissers.

    Deze gediplomeerde en erkende gidsen hebben hun eigen federatie en een regionale bond en zijn gemachtigd om activiteiten voor de jeugd organiseren.