Pole culturel de Sedan

Pole Culturel de Sedan - MJC Calonne

in Sedan
 • Met zijn gedurfde architectuur brengt het Cultureel Centrum alle culturele activiteiten van de stad samen op een oppervlakte van 1641 m²:
  De gemeentelijke dienst E.V.A.C (Espace Vie Associative et Culturelle)03 24 27 73 41Beheer en verhuur van ruimtes en uitrustingen voor feesten en ceremonies. Organisatie van gemeentelijke evenementen (kerstmarkt, muziekfestival, carnavals ...). Culturele programmering van de Salle Marcillet, Point Ticketing, Community Resource Centre (subsidieaanvraag,...
  Met zijn gedurfde architectuur brengt het Cultureel Centrum alle culturele activiteiten van de stad samen op een oppervlakte van 1641 m²:
  De gemeentelijke dienst E.V.A.C (Espace Vie Associative et Culturelle)03 24 27 73 41Beheer en verhuur van ruimtes en uitrustingen voor feesten en ceremonies. Organisatie van gemeentelijke evenementen (kerstmarkt, muziekfestival, carnavals ...). Culturele programmering van de Salle Marcillet, Point Ticketing, Community Resource Centre (subsidieaanvraag, promotie van evenementen, assistentie en advies voor de organisatie van evenementen ...)
  De MJC Calonne03 24 27 09 75Erkend voor de rijkdom en diversiteit van zijn programmering: theater, dans, hiphop, poppen ..., het heeft meer dan 700 leden en biedt vele activiteiten: dans, beeldende kunst, muziek, talen ... Het heeft een prestatiezaal die plaats biedt aan maximaal 210 personen in zitplaatsen en 450 staanplaatsen. Een acteur van de animatienetwerken van de agglomeratie. Elk jaar helpt de MJC Calonne de inzet van vele culturele evenementen: gitaar- en erfgoedbijeenkomsten, kinderfilmfestival, gezinsseizoen 'Between Small and Large'. Een opleidingsorganisatie met de organisatie van stages om de terugkeer naar werk te bevorderen. Een danspaal en een specifieke ruimte open voor professionals en verenigingen.
Diensten
 • Uitrusting
  • Zaal voor activiteiten
  • Sportzaal
  • Toegang invaliden
Tarieven
Betalingsmethoden
 • Cheque
 • Reischeques
 • Carte Bleue