Zie foto's (2)
langres 52 biennale des lumieres 2020.

BIENNALE DES LUMIERES A LANGRES : L'EXOTISME DES LUMIERES

Conferentie in Langres

 • Om de 2 jaar organiseert het Diderot-Langres Forum de Biennale of Lights, een hoogtepunt dat verschillende uitdrukkingswijzen rond een thema samenbrengt.

  Thema 2020: "HET EXOSTISME VAN LICHTEN VAN DE GEEST".

  In 2010 had ze gekozen voor "The taste of freedom"; in 2012, "Year Rousseau", wijdde ze zich aan de ideeën die Jean-Jacques dierbaar waren, onderwijs, natuur en het contract, met als hoogtepunt "Een dag in de tuin"; in 2014 "Libertinage" met aperitief-rascal, Dom Juan, Casanova; in...
  Om de 2 jaar organiseert het Diderot-Langres Forum de Biennale of Lights, een hoogtepunt dat verschillende uitdrukkingswijzen rond een thema samenbrengt.

  Thema 2020: "HET EXOSTISME VAN LICHTEN VAN DE GEEST".

  In 2010 had ze gekozen voor "The taste of freedom"; in 2012, "Year Rousseau", wijdde ze zich aan de ideeën die Jean-Jacques dierbaar waren, onderwijs, natuur en het contract, met als hoogtepunt "Een dag in de tuin"; in 2014 "Libertinage" met aperitief-rascal, Dom Juan, Casanova; in 2016 zouden we de 18e eeuw verkennen in een speciaal licht "The shadows of the Lights".

  In 2018 plant de stad Langres een reeks evenementen rond de Renaissance, die onze stad sterk markeerde. De Biënnale van 2018 zal naar dit thema verwijzen door het uit te breiden met het idee "The Renaissance".