Zie foto's (2)
eisenhower de gaulle exposition memorial charles de gaulle.

EXPOSITION : EISENHOWER-DE GAULLE

in Colombey-les-Deux-Églises
  • "Eisenhower - De Gaulle: From Friendship to Alliance in War and Peace", is een tentoonstelling ontworpen en geproduceerd door de Charles de Gaulle Foundation, het Legermuseum en de presidentiële bibliotheek Dwight D. Eisenhower (Kansas, Verenigde Staten) met de steun van de American Foundation The First Alliance.

    Eerder gepresenteerd in Bayeux en in het Hôtel national des Invalides, herinnert deze tentoonstelling aan het buitengewone parallellisme van het lot en de achting, vertrouwen,...
    "Eisenhower - De Gaulle: From Friendship to Alliance in War and Peace", is een tentoonstelling ontworpen en geproduceerd door de Charles de Gaulle Foundation, het Legermuseum en de presidentiële bibliotheek Dwight D. Eisenhower (Kansas, Verenigde Staten) met de steun van de American Foundation The First Alliance.

    Eerder gepresenteerd in Bayeux en in het Hôtel national des Invalides, herinnert deze tentoonstelling aan het buitengewone parallellisme van het lot en de achting, vertrouwen, begrip en vriendschap die de twee mannen gedurende hun hele leven hebben verenigd.