haute marne disuers histoires.

FESTIVAL DES CONTES AVEC LES DISEURS D'HISTOIRES

in Chaumont

  • Ongeveer vijftien uitgenodigde kunstenaars, ongeveer veertig betrokken plaatsen. Elk jaar bereiden de Landelijke Woningen, bibliotheken, scholen zich voor om verhalenvertellers, allerlei soorten sprekers en andere vertellers te ontvangen ter gelegenheid van de Tales of Stories.

    Professionele artiesten, specialisten van het Woord, al dan niet vergezeld door musici, doorkruisen het departement Haute-Marne om hun dromen, emoties en verbeeldingskracht te delen. Vanuit Quebec, Afrika en...
    Ongeveer vijftien uitgenodigde kunstenaars, ongeveer veertig betrokken plaatsen. Elk jaar bereiden de Landelijke Woningen, bibliotheken, scholen zich voor om verhalenvertellers, allerlei soorten sprekers en andere vertellers te ontvangen ter gelegenheid van de Tales of Stories.

    Professionele artiesten, specialisten van het Woord, al dan niet vergezeld door musici, doorkruisen het departement Haute-Marne om hun dromen, emoties en verbeeldingskracht te delen. Vanuit Quebec, Afrika en verschillende regio's in Frankrijk, is het een uitnodiging voor andere horizonten, andere culturen waar we u toe uitnodigen.

    Meer dan 40 shows gericht op een volwassen publiek, familie of jong, worden aangeboden via de inzet van verenigingen, bibliotheken, om verhalen te delen in een vriendelijke sfeer (Haute-Marne en Aube).