Zie foto's (3)
img-name-mising

FESTIVAL MUSICAL ETE

in Saint-Dizier
 • Zoals elk jaar, staat de stad Saint-Dizier in rep en roer voor haar traditionele Festival Musical'été. Tijdens drie avonden gratis concerten vieren zes kunstenaars of groepen het begin van de vakantie en de zomer, elkaar volgend op het podium van het park van de Jard.

  De stad Saint-Dizier biedt u een eigentijds en gezinsgericht programma voor de editie van haar Festival Musical'été met gerenommeerde en actuele artiesten. Zes kunstenaars zullen elkaar volgen op het podium van het Jard Park,...
  Zoals elk jaar, staat de stad Saint-Dizier in rep en roer voor haar traditionele Festival Musical'été. Tijdens drie avonden gratis concerten vieren zes kunstenaars of groepen het begin van de vakantie en de zomer, elkaar volgend op het podium van het park van de Jard.

  De stad Saint-Dizier biedt u een eigentijds en gezinsgericht programma voor de editie van haar Festival Musical'été met gerenommeerde en actuele artiesten. Zes kunstenaars zullen elkaar volgen op het podium van het Jard Park, aan de oevers van de Marne in Saint-Dizier.
  De gedurfde programmering zal de regel niet overtreden en zou dit jaar opnieuw het Festival Musical'Eté, de muzikale ontmoeting van de zomer, moeten maken!

  Elk weekend een concert ... tot augustus! In aanvulling op 3 avonden op de Jard.