expomddjacquesson_claudejaquesson.jpg

Flâneries acadiennes: Pastels à l'huile sur toile

Tentoonstelling ,  Schilderkunst in Reims
  • Lovers Olie pastel toegepast acrylverf, met grafische effecten bereikt door schrapen !!! Claude Jacquesson net ontdekt.

  • Het Huis van het ministerie van Reims gastheren, van 25 Augustus tot 31 oktober 2014 de "Acadia Wandelingen" van de schilder Claude marnaise Jacquesson blootstelling. Een totaal van veertig schilderijen geïnspireerd door zijn verblijf in Quebec, wordt u gepresenteerd, alle doordrongen van de karakteristieke sfeer van de Franstalige provincies van Canada. Claude groeide op in Jacquesson Muizon waar zijn ouders, leraren, gaf tekenlessen. Het is gewijd aan de kunst, een leraar te zijn geweest...
    Het Huis van het ministerie van Reims gastheren, van 25 Augustus tot 31 oktober 2014 de "Acadia Wandelingen" van de schilder Claude marnaise Jacquesson blootstelling. Een totaal van veertig schilderijen geïnspireerd door zijn verblijf in Quebec, wordt u gepresenteerd, alle doordrongen van de karakteristieke sfeer van de Franstalige provincies van Canada. Claude groeide op in Jacquesson Muizon waar zijn ouders, leraren, gaf tekenlessen. Het is gewijd aan de kunst, een leraar te zijn geweest voor 20 jaar. Zijn onderzoek is picturale indruk van het realisme en nauwkeurigheid. Ze geeft de voorkeur aan olie pastels gebruiken om materialen en texturen te uiten.
  • Tarieven
  • Gratis