Zie foto's (3)
langres 52 journees metiers art ecole boulle 2019.

JOURNEES DES METIERS D'ART ET SALON DE LA COUTELLERIE A LANGRES

Kermis of beurs in Langres
 • De 2019 editie van de Langres Arts and Crafts Days vindt plaats in de historische wijk op 6 en 7 april en zal honderden ambachtslieden samenbrengen.

  Hiervan zullen we ongeveer vijftig messenmakers en scharen ontvangen voor de nieuwe versie van de bestekbeurs, Lames à Langres.

  De eregast 2019 Ecole Boulle: studenten en professoren van de industrie Crafts (inlegwerk, kabinet ...) zal worden geïnstalleerd in het House of Light - Denis Diderot te presenteren, uit te leggen en maak...
  De 2019 editie van de Langres Arts and Crafts Days vindt plaats in de historische wijk op 6 en 7 april en zal honderden ambachtslieden samenbrengen.

  Hiervan zullen we ongeveer vijftig messenmakers en scharen ontvangen voor de nieuwe versie van de bestekbeurs, Lames à Langres.

  De eregast 2019 Ecole Boulle: studenten en professoren van de industrie Crafts (inlegwerk, kabinet ...) zal worden geïnstalleerd in het House of Light - Denis Diderot te presenteren, uit te leggen en maak demonstraties van hun knowhow.

  Het werk en de vaardigheid van de meubelstoffen is ook in het bijzonder benadrukt tijdens dit weekend dankzij de komst van PLAB van Liffol-le-Grand Headquarters die een grote zetels in de tentoonstelling beurzen zal stadium Stadhuis: deze collectie wordt verrijkt door de aanwezigheid van verschillende lokale stoffeerders en de tentoonstelling van de musea van Langres die de geschiedenis van de belegering van de zestiende eeuw tot de twintigste eeuw oproepen.

  Potters, wevers, goudsmeden, kleermakers, kant, een voormalige kabinet restaurateur "geautoriseerde Museums van Frankrijk en historische monumenten", houtdraaier, vioolbouwer, steenhouwers ... Veel andere ambachten zullen ook tijdens dit weekend aanwezig zijn - uitzonderlijk: iedereen kan de verschillende voorouderlijke technieken en vaardigheden ontdekken en uitwisselen die nodig zijn voor de perfecte realisatie van artikelen die in Langres worden gepresenteerd.

  Om uw bewegingen van de ene site naar de andere te vergemakkelijken, bieden de stad Langres en haar partners u een gratis pendeldienst per treintje.