Zie foto's (3)
chaumont 52 les estivales 1.

LES ESTIVALES DE CHAUMONT

in Chaumont
 • Heet zand en waterfietsen zullen de dagen van de kleine Chaumontais opvrolijken, terwijl hun ouders en grootouders ze zullen zien plezier hebben, liggend op hun ligstoel.

  Atleten hebben een afspraak op het plein Boulingrin om tal van activiteiten te doen met houten spelletjes, petanque-toernooien, multi-strand, minigolf, sneeuwschoen-spelletjes en tafeltennistafels. De elastivol, het opblaasbare kasteel en de Accro Grimp serveren ook. Ook sumo-achtige games of gekke rodeo en gekke ping-pong...
  Heet zand en waterfietsen zullen de dagen van de kleine Chaumontais opvrolijken, terwijl hun ouders en grootouders ze zullen zien plezier hebben, liggend op hun ligstoel.

  Atleten hebben een afspraak op het plein Boulingrin om tal van activiteiten te doen met houten spelletjes, petanque-toernooien, multi-strand, minigolf, sneeuwschoen-spelletjes en tafeltennistafels. De elastivol, het opblaasbare kasteel en de Accro Grimp serveren ook. Ook sumo-achtige games of gekke rodeo en gekke ping-pong ...

  Jong en oud zullen in staat zijn om hun gedachten, alleen of met familie, met een assortiment van traditionele houten spellen en bordspellen verrassender dan de anderen. Ze zullen ook in staat zijn om hun creatieve kant te laten spreken tijdens workshops geleid door professionals.

  Maar ook een initiatie om te rijden in de club Chaumont-Choignes en te kajakken naar de nieuwe recreatie- en natuurbasis.

  Er zullen ook shows zijn: jongleren-vuur-eter op 14 juli en goochelaar-gigantische zeepbellen op 28 juli ...

  Een verrassing wacht op de minder voorzichtige ... een ijsbaan ... zoals in de winter met hockey-imitaties!

  DOWNLOAD het animatieprogramma.