marathon du der logo.

MARATHON DU DER

Sportwedstrijd in Saint-Dizier
 • Liefhebbers, enthousiastelingen, beginners of bevestigden, lopers kunnen zich al inschrijven voor de Lac du Der Marathon plaatsvindt vanuit Saint-Dizier.

  Er is voor elk wat wils: Solo, duet of kwartet, de Lac du Der Marathon is 42,195 km plezier en opwinding rond een van de grootste kunstmatige meren van Europa.

  Dit natuur-, sport- en feestelijke evenement is de 4e Marathon van de regio Grand Est. Het is een populaire en onontkoombare referentie geworden voor de regio, die elk jaar steeds...
  Liefhebbers, enthousiastelingen, beginners of bevestigden, lopers kunnen zich al inschrijven voor de Lac du Der Marathon plaatsvindt vanuit Saint-Dizier.

  Er is voor elk wat wils: Solo, duet of kwartet, de Lac du Der Marathon is 42,195 km plezier en opwinding rond een van de grootste kunstmatige meren van Europa.

  Dit natuur-, sport- en feestelijke evenement is de 4e Marathon van de regio Grand Est. Het is een populaire en onontkoombare referentie geworden voor de regio, die elk jaar steeds meer deelnemers bij elkaar brengt.

  Muziek, entertainment, emoties om te delen ... Gepassioneerde hardlopers, veel toeschouwers en toegewijde vrijwilligers ... alle ingrediënten worden verzameld om deze 8e editie te worden!

  Zijn route vanuit Saint-Dizier passeert de dijken van het kanaal d'Amenée en bereikt de haven van Giffaumont-Champaubert door bossen en bossen.

  Het aanbieden van een aard en een gezellige ervaring rond het Lac du Der, een combinatie van sportprestaties en prachtige landschappen, heeft het evenement gevestigd als een essentiële gebeurtenis in het regionale sportlandschap.

  DOWNLOAD meer info om te registreren!