champagne 52 chaumont salon du livre.

SALON DU LIVRE A CHAUMONT

in Chaumont
  • Een evenement waar met name naar uitgekeken wordt, zal de volgende Chaumont Book Fair worden gehouden in de Silos, onder een feesttent en bij andere culturele instellingen in de stad: in de Cinema À l'Affiche, in Le Signe, National Center for Graphic Design en in Nouveau Relax.

    Elk jaar wordt een nieuw thema verkend en de originaliteit van deze beurs is om de verbanden tussen literatuur en andere disciplines te onderstrepen: film, muziek, de stad, de disciplines menswetenschappen of natuur,...
    Een evenement waar met name naar uitgekeken wordt, zal de volgende Chaumont Book Fair worden gehouden in de Silos, onder een feesttent en bij andere culturele instellingen in de stad: in de Cinema À l'Affiche, in Le Signe, National Center for Graphic Design en in Nouveau Relax.

    Elk jaar wordt een nieuw thema verkend en de originaliteit van deze beurs is om de verbanden tussen literatuur en andere disciplines te onderstrepen: film, muziek, de stad, de disciplines menswetenschappen of natuur, de laatste jaren .