Zie foto's (8)
Visite guidée du Beffroi de Charleville en été

Visite guidée du Beffroi de Charleville en été

Cultureel ,  Geschiedenis in Charleville-Mézières
 • Het is het hoogste standpunt over de ideale stad Charles de Gonzaga. Het weerspiegelt de architectuur van de jaren 1830-1850 en biedt een uitzonderlijk uitzicht op de stad Charleville en daarbuiten.
  Uniek Belfort van het Ardense departement, het is veel recenter dan dat van Noord-Frankrijk.

  Maar pas op, het panorama gezien vanaf de uitkijkpost moet wel verdiend zijn! Honderdvijftig stappen scheiden de grond van deze exclusieve horizon. Maar als je aan de top staat... Het perspectief op de...
  Het is het hoogste standpunt over de ideale stad Charles de Gonzaga. Het weerspiegelt de architectuur van de jaren 1830-1850 en biedt een uitzonderlijk uitzicht op de stad Charleville en daarbuiten.
  Uniek Belfort van het Ardense departement, het is veel recenter dan dat van Noord-Frankrijk.

  Maar pas op, het panorama gezien vanaf de uitkijkpost moet wel verdiend zijn! Honderdvijftig stappen scheiden de grond van deze exclusieve horizon. Maar als je aan de top staat... Het perspectief op de blauwe leistenen daken van de Place Ducale, dat in contrast staat met de groene bomen van de berg Olympus, zal je nooit onverschillig laten. En des te meer als de herfst al is aangebroken...

  Elk seizoen, een nieuw uitzicht, nieuwe details... De kleuren van het plateau van Berthaucourt, die in de loop van de tijd veranderen, contrasteren met de kleuren van de majestueuze Basiliek van Notre Dame d'Espérance in Mézières.

  Terwijl de klokkentoren van het stadhuis van Mézières gemakkelijk te vinden is, brengt uw begeleide landschapslezing u nog verder. 


  Bent u in staat om typische Ardense dorpen zoals Aiglemont of Montcy Notre-Dame te vinden?
 • Gesproken talen
  • Frans