Zie foto's (8)
Visites Nocturnes du Château Fort aux Flambeaux

Visite Guidée du Château Fort aux Flambeaux

Cultureel ,  Geschiedenis ,  Middeleeuws in Sedan
 • Wandel langs de wallen van het grootste versterkte kasteel van Europa bij het licht van uw fakkel. s Nachts openbaart de vesting zich totaal anders aan het nieuwsgierige oog. Een ongewoon bezoek dat je terug in de tijd brengt. Het verleden van een onafhankelijk protestantse vorstendom wiens grootsheid deze vesting bewijst.

  Vanaf het ontstaan van de benedictijnse priorij in het hart tot de bouw van de bastions van de Dames en de Koning in de 16e eeuw, zal de bouw van deze reus zijn geheimen...
  Wandel langs de wallen van het grootste versterkte kasteel van Europa bij het licht van uw fakkel. s Nachts openbaart de vesting zich totaal anders aan het nieuwsgierige oog. Een ongewoon bezoek dat je terug in de tijd brengt. Het verleden van een onafhankelijk protestantse vorstendom wiens grootsheid deze vesting bewijst.

  Vanaf het ontstaan van de benedictijnse priorij in het hart tot de bouw van de bastions van de Dames en de Koning in de 16e eeuw, zal de bouw van deze reus zijn geheimen niet kunnen bewaren.

  Loop in de voetsporen van de twee grote prinselijke families die Sedan hebben gemaakt. De silhouetten van de Prinsen van La Marck en La Tour d'Auvergne zweven nog steeds op de muren van hun kasteel... Tenzij ze slechts uw schaduw zijn? Dit bezoek zit vol met mysteries...
 • Gesproken talen
  • Frans