Zie foto's (3)
img-name-mising

VISITEZ UN JARDIN EN HAUTE-MARNE

Uitstapje natuur in Chaumont
 • Van mei tot oktober worden 46 parken,tuinen en arboretums van de Haute-Marne opengesteld voor bezoekers. Sommigen openen uitzonderlijk hun poorten en, zoals elk jaar, komen er nieuwe tuinen bij dit opmerkelijke erfgoed.

  Bijzonder opmerkelijk
  - Het Bocage-park in Savigny, representatief voor de creaties uit de tweede helft van de 19e eeuw, biedt verschillende exotische essenties, waaronder een Japanse versie van de huilende versie, en bevat daarnaast verschillende rotstekeningen die doen...
  Van mei tot oktober worden 46 parken,tuinen en arboretums van de Haute-Marne opengesteld voor bezoekers. Sommigen openen uitzonderlijk hun poorten en, zoals elk jaar, komen er nieuwe tuinen bij dit opmerkelijke erfgoed.

  Bijzonder opmerkelijk
  - Het Bocage-park in Savigny, representatief voor de creaties uit de tweede helft van de 19e eeuw, biedt verschillende exotische essenties, waaronder een Japanse versie van de huilende versie, en bevat daarnaast verschillende rotstekeningen die doen denken aan die van Septfontaines of Prauthoy, of nog steeds de meesterwerken van Chaumeton in het Lavaux-park in Lafauche.

  Vind al onze tuinen online op onze site:
  Homepage > Even weg > Tuinen in de Haute-Marne