Image 1.jpg

XXIX Rallye International

Sport en ontspanning ,  Rally ,  Autosport in Reims
  • Voor haar 29e editie, de International Rally van de oogst in de Champagne leiden ons op ongepubliceerde wegen van het Massif de Saint-Thierry, zonder te vergeten de traditionele Mountain regio Reims.Tous liefhebbers Franse en buitenlandse klassieke auto's zijn van harte welkom.

  • De Vintage Vereniging van de Automobile Club du Champagne voertuig organiseert om de twee jaar de International Rally van de oogst in de Champagne. Sinds haar oprichting in 1975 de International Rally van de oogst in de Champagne is een promenade rally is bedoeld om de vriendschappelijke betrekkingen tussen de liefhebbers van klassieke auto's en prestige ze gewoon Frankrijk of verschillende Europese landen te doen ontwikkelen van hun ontdek de Champagne en culinaire schatten. Deze rally...
    De Vintage Vereniging van de Automobile Club du Champagne voertuig organiseert om de twee jaar de International Rally van de oogst in de Champagne. Sinds haar oprichting in 1975 de International Rally van de oogst in de Champagne is een promenade rally is bedoeld om de vriendschappelijke betrekkingen tussen de liefhebbers van klassieke auto's en prestige ze gewoon Frankrijk of verschillende Europese landen te doen ontwikkelen van hun ontdek de Champagne en culinaire schatten. Deze rally heeft geen tijdrit in welke vorm dan ook. Het vindt plaats tijdens een weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag.
  • Tarieven
  • Volwassene
    530 €