Zie foto's (9)

AU 2 BIS (N°52G336)

Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Verseilles-le-Bas
 • Land van Langres en de 4 Meren: 7 poorten, 12 torens en ongeveer 4 kilometer stadsmuren, een vestingstadje dat het label ‘Ville ’Art et d’Histoire’ draagt. Een rijk religieus en militair verleden, maar ook veel renaissancehuizen. Een parel in een land dat zich perfect leent voor recreatie en buitensporten.

  Au 2Bis is de comfortabele vakantiewoning van Laurent en Véronique. Uiterst comfortabel, een combinatie van modern en oud, soort loft op 4 niveaus, voor een vakantie van enkele dagen, een...
  Land van Langres en de 4 Meren: 7 poorten, 12 torens en ongeveer 4 kilometer stadsmuren, een vestingstadje dat het label ‘Ville ’Art et d’Histoire’ draagt. Een rijk religieus en militair verleden, maar ook veel renaissancehuizen. Een parel in een land dat zich perfect leent voor recreatie en buitensporten.

  Au 2Bis is de comfortabele vakantiewoning van Laurent en Véronique. Uiterst comfortabel, een combinatie van modern en oud, soort loft op 4 niveaus, voor een vakantie van enkele dagen, een weekend of langer in ons dorpje. Vlakbij Langres, de meren en talloze recreatieve activiteiten. Ook ruiters kunnen in deze vakantiewoning terecht, de paarden kunnen overnachten op de boerderij in de. De kinderen hebben toegang tot het speelterrein achter het huis met basketbalmandje en handbalgoal. Laurent wijst u de
  weg in wat er zoal te doen is in de omgeving: festival Le Chien à Plumes, bezoek aan Langres of Dijon, tochten in het bos, bomenparcours... Als hij tijd heeft, geeft hij graag een rondleiding op de boerderij (gezinnen met kinderen, vooral in de winter).

  Uitrusting :

  Begane grond : keuken - eetkamer - zithoek - slaapbank.
  Halve verdieping : ontspanningshoek - slaapbank - badkamer met douche en WC.
  Boven : 2 slaapkamers (2 2-persoonsbeds, 1 1-persoonsbed).
  Terras - eindschoonmaak (60€) - lakenverhuur (10€/bed) - handdoekenverhuur (5€/persoon) - lakens voorzien - Aire de jeux partagée disponible.

  Huisdieren niet welkom.
 • Capaciteit
  • Kamers :  2 Kamer(s)
Diensten
 • Uitrusting
  • Barbecue
  • Parkeerplaats
 • Diensten