Zie foto's (12)

LES HALLEBARDIERS (N°52G351)

Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Louvières
 • Land van Chaumont: de stad van het Affiche en de Grafische Kunst met het nieuwe centrum « Le Signe », maar ook die van smalle straatjes met huizen, torentjes en wenteltrappen, de donjon van de graven van Champagne en van smakelijke specialiteiten: de bonbon ‘Idéal’ en de grijze Bourgondische truffel en zijn festival! Niet te vergeten: de romaanse kerk van Vignory.

  Ruim rijtjeshuis met eigen tuintje in het hart van het dorp, een heerlijke plek om tot rust te komen. Je wordt wakker met het...
  Land van Chaumont: de stad van het Affiche en de Grafische Kunst met het nieuwe centrum « Le Signe », maar ook die van smalle straatjes met huizen, torentjes en wenteltrappen, de donjon van de graven van Champagne en van smakelijke specialiteiten: de bonbon ‘Idéal’ en de grijze Bourgondische truffel en zijn festival! Niet te vergeten: de romaanse kerk van Vignory.

  Ruim rijtjeshuis met eigen tuintje in het hart van het dorp, een heerlijke plek om tot rust te komen. Je wordt wakker met het gekabbel van de beek de Huyne die het water aanvoert voor de oude wasplaats van het dorp. Dankzij de ideale ligging in de driehoek Chaumont-Langres-Val-de-Meuse zijn er talloze recreatiemogelijkheden: wandelen in het bos of langs het kanaal tussen Champagne en Bourgogne, vissen, plaatselijk en industrieel erfgoed bezichtigen (Messenmuseum van Nogent, Langres Ville d'Art et d'Histoire, Chaumont).

  Begane grond: Keuken, woonkamer, serre,terras, badkamer, WC.
  Boven: 4 slaapkamers ( 2 bed 2 pl, 2 bed 1 pl , 2 stapelbed,babybedje), dressing, badkamer, WC. TV,DVD-speler. Garage 1.
 • Capaciteit
  • Kamers :  4 Kamer(s)
Diensten
 • Uitrusting
  • Barbecue
 • Diensten