Zie foto's (3)

CEREALES & PARADIS

in Isômes
  • Onze granen worden geproduceerd op ons land in de landbouw voor bodembehoud. Onze cultuurkeuze is gebaseerd op respect voor de bodem en het microbiële en dierlijke leven dat daar woont met de minst mogelijke interventie.
    We besloten onze tarwe te transformeren van oude variëteiten om de bloem te gebruiken die werd verkregen in de koekjes gemaakt door Cassis d'Alice. De keuze van de molen was essentieel in onze beslissing. We wilden inderdaad een molen die onze granen respecteert. Daarom...
    Onze granen worden geproduceerd op ons land in de landbouw voor bodembehoud. Onze cultuurkeuze is gebaseerd op respect voor de bodem en het microbiële en dierlijke leven dat daar woont met de minst mogelijke interventie.
    We besloten onze tarwe te transformeren van oude variëteiten om de bloem te gebruiken die werd verkregen in de koekjes gemaakt door Cassis d'Alice. De keuze van de molen was essentieel in onze beslissing. We wilden inderdaad een molen die onze granen respecteert. Daarom gingen we op weg naar een molen van het type Astrié. De granieten slijpstenen rollen het graan uit en slijpen het niet. Resultaat: we houden kiemen, mineralen en voedingsstoffen in onze bloem.

    We verkrijgen daarom bloem van uitzonderlijke voedings- en smaakkwaliteit. We produceren 3 verschillende soorten bloem: van de T80 (semi-compleet) tot de T110 (compleet) en de T130 (integraal). De bloem die op de boerderij wordt geproduceerd, is ideaal voor het maken van uw brood, maar ook voor uw gebak en al uw gebruikelijke culinaire bereidingen.