Zie foto's (5)

FERME AUX CONFITURES DES CARMOTTES

in Anrosey
  • In haar huis, bassignotte aan de voet van de kerk, zal Jeanne Marie je haar jam en gelei laten ontdekken, bereid uit fruit, bloemen, groenten en wilde bessen.

    Onze natuurlijke omgeving is vol van rijkdom die bekend en erkend moet worden om ze te kunnen gebruiken. Nadat de kwaliteitsproducten zijn geselecteerd en voorbereid, wordt het koken uitgevoerd in een koperen bassin.

    Het is van producten geoogst in de tuin of in de natuur die jam, pasta of "cheuchons" (gedroogde appelkwarten) worden...
    In haar huis, bassignotte aan de voet van de kerk, zal Jeanne Marie je haar jam en gelei laten ontdekken, bereid uit fruit, bloemen, groenten en wilde bessen.

    Onze natuurlijke omgeving is vol van rijkdom die bekend en erkend moet worden om ze te kunnen gebruiken. Nadat de kwaliteitsproducten zijn geselecteerd en voorbereid, wordt het koken uitgevoerd in een koperen bassin.

    Het is van producten geoogst in de tuin of in de natuur die jam, pasta of "cheuchons" (gedroogde appelkwarten) worden gemaakt door de gebaren van weleer nieuw leven in te blazen. Traditionele jam en origineel (paardenbloem, courgette, peterselie, sloe ...), meer dan 50 variëteiten om te verrassen.

    De jamworkshop is slechts een uitbreiding van het melkveebedrijf dat de hoofdactiviteit blijft.