Zie foto's (4)

FROMAGERIE GERMAIN

in Vaux-sous-Aubigny
 • Vanuit Vaux-sous-Aubigny bestendigt de kaasmakerij Germain de traditie en vervaardigt de twee Appellations of Protected Origin, de Langres en Epoisses. Twee kazen die je ter plekke kunt proeven in de winkel!

  Sinds 1921 produceert de Germain-kaasmakerij koemelkkaas. Nu gevestigd in Vaux-sous-Aubigny, haalt ze melk van haar partnerproducenten binnen een straal van 30 km rond de kaasfabriek. Zoek zijn nieuwe winkel aan de Fromagerie. U vindt eerst alle kaas die ter plaatse wordt gemaakt, met...
  Vanuit Vaux-sous-Aubigny bestendigt de kaasmakerij Germain de traditie en vervaardigt de twee Appellations of Protected Origin, de Langres en Epoisses. Twee kazen die je ter plekke kunt proeven in de winkel!

  Sinds 1921 produceert de Germain-kaasmakerij koemelkkaas. Nu gevestigd in Vaux-sous-Aubigny, haalt ze melk van haar partnerproducenten binnen een straal van 30 km rond de kaasfabriek. Zoek zijn nieuwe winkel aan de Fromagerie. U vindt eerst alle kaas die ter plaatse wordt gemaakt, met Langres en Epoisses.
  U vindt er ook een breed assortiment Rians-producten, kazen, faisselles en desserts. Sarah en haar team kijken ernaar uit u te verwelkomen.

  Er is een groot cadeaugebied opgezet om uw boodschappen uit te breiden en mooie presentaties te maken. In feite biedt de Germain Cheese Shop vele lokale producten uit de Champagne en de Bourgogne. U kunt uw aankopen van kaas aanvullen door: op enkele kilometers gebrouwen bier, wijn uit de naburige Muid Montsaugeonnais, peperkoek, koekjes, honing ...

  U kunt telefonisch reserveren neem dan een pauze aan de kaasbar in de Boutique. U zult genieten van een bord samengesteld aan de ene kant van Langres, Epoisses, Triple Cream, Refined Chablis, Roussin en vergezeld van een glas Muid-wijn.

  Ontdek ook het educatieve pad dat begint buiten de winkel en verdergaat in een gang.
  Zo kent u alle stadia van de productie van een Langres of een Epoisses. Je zult zelfs in staat zijn om het live werk van de kaasmakers bij te wonen dankzij de ramen met uitzicht op de bedden.

  Neem ten slotte een paar minuten om comfortabel in het weergavegebied te zitten en ontdek de film die de belangrijkste stadia van het maken van een Germain-kaas van de weide naar de plaat traceert. Een erg leuke manier om meer te weten te komen over de geheimen van Germain.