Visuel Journées européennes du patrimoine - Maison de l'Outil et de la Pensée Ouvrière.jpg

Le Jardin éphémère de la Maison de l'Outil

Park en tuin ,  Hedendaags ,  Siertuin in Troyes
 • Zoals elk jaar vernieuwt het Maison de l'Outil et de la Pensée Ouvrière zijn vluchtige tuin op de binnenplaats van het museum.

  Maak gebruik van de zomertemperaturen om de kortstondige tuin te ontdekken met als thema glas. In verband met de tijdelijke tentoonstelling laat het glas de tuin met zijn duizend kleuren schijnen. Voor een wandeling, een ontspannende pauze of zelfs een picknick, laat u meevoeren door dit kleine hoekje van het groen in het centrum van de stad, rustig en beschut van...
  Zoals elk jaar vernieuwt het Maison de l'Outil et de la Pensée Ouvrière zijn vluchtige tuin op de binnenplaats van het museum.

  Maak gebruik van de zomertemperaturen om de kortstondige tuin te ontdekken met als thema glas. In verband met de tijdelijke tentoonstelling laat het glas de tuin met zijn duizend kleuren schijnen. Voor een wandeling, een ontspannende pauze of zelfs een picknick, laat u meevoeren door dit kleine hoekje van het groen in het centrum van de stad, rustig en beschut van de buitenwereld.

  Tot in de herfst
  Rechtbank van la Maison de l'Outil - Gratis toegang
 • Milieu
  • In het stadscentrum
 • Gesproken talen
  • Frans