Zie foto's (6)

LES 1001 RUCHES

in Mandres-la-Côte
 • Bijenhouders die die aan Mandres-la-Côte worden geplaatst, verplaatsen wij onze bijenkorven om verschillende honing zoals de Acacia voor te stellen, Châtaigner, de Rupsklaver, het Alle Bloemen, het Bos, de Lente en de Linde oogsten.

  Wij veranderen onze honing voor de vervaardiging van noga's, jam, snoepjes en zepen…

  Wij verkopen onze propolis aan 2 laboratoria die een heel assortiment van producten van kosmetiek doen en van welzijn aan propolis wat ons toelaat om ze in onze winkel voor te...
  Bijenhouders die die aan Mandres-la-Côte worden geplaatst, verplaatsen wij onze bijenkorven om verschillende honing zoals de Acacia voor te stellen, Châtaigner, de Rupsklaver, het Alle Bloemen, het Bos, de Lente en de Linde oogsten.

  Wij veranderen onze honing voor de vervaardiging van noga's, jam, snoepjes en zepen…

  Wij verkopen onze propolis aan 2 laboratoria die een heel assortiment van producten van kosmetiek doen en van welzijn aan propolis wat ons toelaat om ze in onze winkel voor te stellen. Wij werken eveneens met een Bio- producente van koninklijke gelei GPGR. Wij stellen verschillende kaarsen voor in de vorm van honingbijen van bijenkorven van den van bloem van beren van varken….

  U zult eveneens van het appelsap vinden dat wij persen op ons gebruik zonder toevoegsel van suiker. Onze appels zijn afkomstig van de geredeneerde landbouw. Wij persen vanaf eind september de appels voor de klanten 100 minimaal kilo.

  Al onze producten worden in onze winkel aan Mandres-la-Côte verkocht.

  Uiteindelijk brengen wij het heel materiaal noodzakelijk voor de bijenhouder in de handel.