Zie foto's (2)

TRAIN TOURISTIQUE DE LANGRES

in Langres

  • Comfortabel geplaatst in de kleine toeristentrein, zult u de 3 kilometers panoramawallen, de omloop, de monumentale deuren ontdekken. U doorkruist intramuraal, met zijn schilderachtige steegjes, aan de samenkomst van de voornaamste monumenten van de stad.

    Om te zien: ontdekt Langres in alle vrijheid, aan uw eigen ritme en in verschillende talen met Navi' Langres (gids multimédi met plan dat op GPS wordt bijgewerkt) en het begeleiden Man en Gids Man Kind (audio-gids voor de dag): een...
    Comfortabel geplaatst in de kleine toeristentrein, zult u de 3 kilometers panoramawallen, de omloop, de monumentale deuren ontdekken. U doorkruist intramuraal, met zijn schilderachtige steegjes, aan de samenkomst van de voornaamste monumenten van de stad.

    Om te zien: ontdekt Langres in alle vrijheid, aan uw eigen ritme en in verschillende talen met Navi' Langres (gids multimédi met plan dat op GPS wordt bijgewerkt) en het begeleiden Man en Gids Man Kind (audio-gids voor de dag): een spelwijze om de stad voor de kinderen van 6 tot 12 jaar te ontdekken.