Zie foto's (10)

UN JARDIN POUR TOUS LES SENS

Park en tuin in Ceffonds
  • Landschapstuin van 4.000 m² achter een traditioneel pand uit de Champagnestreek. De tuin wordt sinds het eind van de jaren 80 ononderbroken verfi jnd door de eigenaars en is sinds 2001 opengesteld voor publiek.

    Bomen met sierschors, struiken, zeldzame coniferensoorten, meer dan 100 rozenstruiken, vaste planten en klimplanten, tuinkruiden geven een steeds veranderende achtergrond van februari tot november. Een waterbekken, een boomgaard, een moestuin, struiken klein fruit verenigen het...
    Landschapstuin van 4.000 m² achter een traditioneel pand uit de Champagnestreek. De tuin wordt sinds het eind van de jaren 80 ononderbroken verfi jnd door de eigenaars en is sinds 2001 opengesteld voor publiek.

    Bomen met sierschors, struiken, zeldzame coniferensoorten, meer dan 100 rozenstruiken, vaste planten en klimplanten, tuinkruiden geven een steeds veranderende achtergrond van februari tot november. Een waterbekken, een boomgaard, een moestuin, struiken klein fruit verenigen het nuttige met het aangename.

    Een rustige plek waar men de tijd kan nemen om te genieten van de geuren, te luisteren naar de vogels (toevluchtsoord van de Franse Vogelbescherming), het kabbelen van het water en om een te zijn met de natuur.