Zie foto's (2)

Village de Rancennes

Stad in Rancennes
 • Eenmaal in het hart van het dorp, is de kleine Saint-Léger kerk, waarvan de eerste funderingen dateren uit de 11e eeuw en die in de 17e eeuw werd gerestaureerd, net zo charmant.


  Ten slotte is Rancennes, net als vijf andere gemeenten in de "Pointe" (Charnois, Fromelennes, Chooz, Foisches en Givet), nauw verbonden met het natuurreservaat van de Pointe de Givet, dat een gebied van 354 hectare beslaat en een veelzijdig landschap biedt dat bestaat uit bossen, droge graslanden en spectaculaire...
  Eenmaal in het hart van het dorp, is de kleine Saint-Léger kerk, waarvan de eerste funderingen dateren uit de 11e eeuw en die in de 17e eeuw werd gerestaureerd, net zo charmant.


  Ten slotte is Rancennes, net als vijf andere gemeenten in de "Pointe" (Charnois, Fromelennes, Chooz, Foisches en Givet), nauw verbonden met het natuurreservaat van de Pointe de Givet, dat een gebied van 354 hectare beslaat en een veelzijdig landschap biedt dat bestaat uit bossen, droge graslanden en spectaculaire steile hellingen.

  Een uitzonderlijk geologisch en biologisch erfgoed.
 • Gesproken talen
  • Frans